GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – FAQ

 • Leadtam a megrendelést, de nem látom, hogy mennyibe kerül a szállítás.
  A szállítási költség a Szállítási és fizetési információk menüpont alatt részletesen megtalálható két táblázatba foglalva. A webáruház programja azért nem tudja megadni előre, mert nem mindig tudható előre, hogy mennyi dobozba fognak beleférni a termékek, illetve mekkora lesz a dobozonkénti súlya. Előreutalásnál is egy tapasztalati súly ára kerül felszámításra, amire számítani kell.

 • Kinéztem egy terméket a webáruházban. Megvehetem személyesen a boltban?
  Természetesen, várjuk a Szeged, Honvéd tér 2. szám alatti szaküzletünkben.

 • Nem lett jó rám a termék. Ki lehet cserélni?
  Természetesen, amennyiben a termék még nem lett használva, vagyis eladható állapotban van.
  A termék visszaküldési és a csere miatti újraküldés szállítási költsége a vevőt terheli.
  A terméket visszajuttathatja Ön is, vagy kérheti a Csomagcserét, aminek a díja a normál súly-alapú kiszállítás kétszerese, ami a Szállítási és fizetési infomációk menüpont alatt részletesen megtalálható.

 • Szükségem lenne a termék Európai Megfelelőségi Nyilatkozatára (EK papírjára).
  Hogyan juthatok hozzá?

  A nyilatkozatok kiadása termékvásárláshoz kötött. Amennyiben regisztrált felhasználó, a vásárlás után a termék adatlapján letölthető az EK papír. Ellenkező esetben e-mail-ben tudjuk elküldeni.

 • Módosítani, vagy hozzátenni lehet-e a megrendeléshez?
  Természetesen, de csak addig, amíg a megrendelés állapota “Folyamatban”-van. Ezt regisztrált felhasználóink nyomon követhetik webáruházunkban jelszóval belépve. Miután a megrendelés már a “Küldve” állapotban van, a megrendelésen módosítani nem tudunk, esetleg hozzá lehet még tenni valamit, amíg futár el nem veszi tőlünk a csomagot. Ez általában a csomagküldésről szóló levél után szokott következni 14-15 óra között. Előfordulhat, hogy a hozzárakott tételek számláján is szerepel szállítási költség. Ez azért van, mert az újracsomagolás után megváltozik a csomag súlya és az esetleges utánvétel összege, így a számlán szerepelni fog a két súly – illetve utánvét – összegének a különbözete, de semmiképpen sem teljes árú szállítási költség!