Mi teszi a NEURUM munkaruhacsaládot egyedivé?

  • Alacsony derék és szűkített fazon, amely modern, dinamikus külsőt kölcsönöz.
  • Rugalmas derék, amelynek köszönhetően a nadrág mindig tökéletesen illeszkedik, akar állva dolgozik, akar ülve.
  • Egyedi kapucni, amely túlmutat a hagyományos munkaruhák megoldásain.
  • Praktikus, multifunkciós zsebek, amelyek ma már nélkülözhetetlen részei a nadrágnak.
  • Vonzó es praktikus kiegészítők.

A NEURUM munkaruhákat azonban nem csak az egyedi megjelenése teszi különlegessé, már a kezdetekkor tisztában voltunk vele, hogy a felhasznált anyagoknak is harmóniában kell lennie a stílussal, és az elvárt minőséget kell nyújtania.

Különleges, minőségi anyagok, amelyekből a ruhadarabok készülnek

A NEURUM termékcsaládot nem csak különleges, figyelemfelkeltő megjelenésé teszi egyedülállóvá. Attól a pillanattól, hogy elkezdtük megalkotni, tudtuk, hogy az új megjelenést ehhez megfelelő összetevőkkel akarjuk ötvözni. Ezért fejlesztettük ki az új Trifibetex® es TrifibetexPRO® alapanyagokat. A Neurum termékcsalád CLASSIC vonala Trifibetex®, a Performance modellek pedig TrifibetexPRO® anyagból készülnek, de a munkakabátokon, mint betéteket is felhasználjuk a legkitettebb részeken.

 

A NEURUM termékcsalád négy vonala

Mikor láttuk a termékeket, megszületett bennünk az ötlet, hogy tovább tökéletesítsük, igy született meg CAMOUFLAGE mintás verzió. Megalkottuk a saját, geometrikus, álcázási mintánkat. Végül a Neurum termékcsalád DENIM vonalát a klasszikus farmerdzseki ihlette, amely munkakabátot, nadrágot es rövidnadrágot foglal magába.

  • A NEURUM termékcsalád CLASSIC vonala Trifibetex®-ből készül és megfelel a munkaruhákra vonatkozó legnagyobb elvárásoknak is.
  • A PERFORMANCE vonal alapja a TrifibetexPRO®, melyből a PERFORMANCE nadrágok készülnek, illetve ebből az anyagból vannak a munkakabátok legkitettebb részei.
  • A CAMOUFLAGE vonal saját jellegzetes geometrikus mintájával.
  • A klasszikus farmerdzseki által ihletett DENIM vonal kabátból, nadrágból es rövidnadrágból áll.

A NEURUM termékcsalád koncepciója és egyedi összetevői messze túlmutatnak a hagyományos munkaruhákon, és új perspektívát jelentenek viselőiknek, mind megjelenésben, mind kényelemben.

Trifibetex®

A Trifibetex® pamut, poliészter es rugalmas spandex egyedi kombinációja. A Trifibetex® maximális kényelmet biztosit a viselőnek bármely környezetben, miközben a munkavégzéshez szükséges funkciók is maradéktalanul megmaradnak. Az Trifibetex® 62% pamutot tartalmaz, amelynek köszönhetően nagyon kellemes tapintású, legáteresztő es nedvszívó. A poliészter (35%) nagyobb szakítószilárdságot biztosit, ezen kívül mérettartó, színtartó, kevésbé gyűrődik és jobban ellenáll a szennyeződéseknek, így összességében növeli a termék tartósságát. A spandex (3%) képes akár hosszúságának kétszeresére is megnyúlni, majd visszaállni az eredeti méretére, igy biztosítva rendkívüli rugalmasságot a terméknek. A pamut, poliészter es spandex kombinációja, a legerősebb CANVAS szövés es az ideális anyagsűrűség a legjobb tulajdonságokkal ruházza fel Trifibetex®-et: erős, legáteresztő, színtartó, nedvszívó, rugalmas, ellenáll a szennyeződéseknek, kényelmes es kellemes tapintású. A Trifibetex® kielégíti a legmagasabb elvarasokat is kényelem tekintetében, könnyen ápolható es nagyon tartós, valamint a magas pamut tartalmának köszönhetően környezettudatos.

TrifibetexPRO®

A TrifibetexPRO® egy másik kiemelkedő anyag a kínálatunkból. A Nejlon és a SPANDEX szálak kombinálásával mindkét anyag legjobb tulajdonságait ki tudjuk aknázni. A 90% Nejlon garantálja az anyag szilárdságát, mind száraz, mint nedves körülmények között, tartós, rugalmas, valamint nagy igénybevételnek, kopásnak és kémiai anyagoknak is ellenáll. A nejlonszál egyik fontos tulajdonsága, hogy erősségé a szál melegedésével növekszik. Ez biztosítja a magasabb hőmérsékleti ellenállást. A 10% SPANDEX – az elasztikus szál nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, eredeti hosszának akár kétszeresére tud nyúlni, majd az alakmemóriának köszönhetően vissza tud térni eredeti hosszara, így az hihetetlen rugalmasságot nyújt a TrifibetexPRO® -nak. A TrifibetexPRO® minden irányban rugalmas, melyet nem csak anyaga, de egyedi szövésé es szerkezete is elősegít.