Adamant Alegro O1P ESD munkavédelmi cipő

12 550 Ft Bruttó (27% ÁFA-t tartalmaz)

-Sportos, divatos megjelenésű munkavédelmi félcipő
-O1P besorolású, ESD minősítéssel
-Fémmentes
-Kevlár talpátszúrás elleni védelemmel

Cikkszám: ao1p Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

FELSŐRÉSZ
A felső rész minőségi velúr bőrből készült, amit jól szellőző gyöngyvászon betétek egészítenek ki. Maximális komfortérzetet nyújt, akár egész napos munkavégzés során is az ergonomikusan párnázott szártető és nyelvrész.

Anyaghasználata miatt elsősorban beltéri, illetve tiszta körülmények között végzett feladatokhoz ajánljuk.

A nagyobb élettartam érdekében az orrész kopás- és ütésálló borítást kapott.

A lábbeli megfelelő tartásáról strapabíró textil anyagú fűzővezetők gondoskodnak. A textil fűzővezetők előnye, hogy jobban követik a lábbeli formáját mozgás, például járás és guggolás közben, anélkül, hogy károsítanák a cipőfűzőt.

BELSŐ KIALAKÍTÁS
Magas ellenállóképeséggel rendelkező textil belső részt kapunk, amely 3 dimenziós szövésének köszönhetően megfelelő légáramlást és nedvességelvezetést tesz lehetővé a cipő belsejében.

TALPBETÉT
A cipőben található, EVA habból készült talpbetét ideálisan illeszkedik a talp vonalához, anatómiai kialakításának köszönhetően.

TALPRÉSZ
A cipőt könnyű, két rétegű poliuretán talpszerkezettel látták el. A felső, lágyabb réteg a kényelemért felel, míg a magas kopásállóságú, csúszásmentes futófelület antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, valamint ellenáll az olajoknak és az üzemanyagoknak.

Munkavégzés közben csökkenti a lábra ható terhelést a megnövelt hatékonyságú rezgéscsillapító és energiaelnyelő sarokrész.

VÉDELMI FUNKCIÓK
A cipő nem rendelkezik orrmerevítővel, viszont fémmentes talpátszúrás elleni védelemmel látták el, melyet egy 1100N-os ellenállású kevlár talplemez biztosít.

A termék ESD minősítéssel rendelkezik, elektrosztatikus kisüléssel szemben védett.

További információk

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Go to Top