PORTWEST CV22 ANTIMICROBIÁLIS ARCMASZK

650 Ft Bruttó (27% ÁFA-t tartalmaz)

Portwest CV22 kétrétegű, újrafelhasználható arcmaszk, anti-mikrobiális bevonattal. Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át és számos szagot okozó mikroorganizmust, amelyek felhalmozódhatnak a rostokban a bőrrel való érintkezés és a mosás során. 100% pamut az egész napos kényelem érdekében. Rugalmas fülhurok állítóval a tökéletes illeszkedésért. A mosógépben mosható 60 fokon. Laposan hajtogatva, minden maszk egy egyedi higiénikus tasakba csomagolva.

Az antimikrobiális az anyag azon tulajdonságát jelenti, hogy képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat.

A maszk alapanyaga egy speciális Texpel MicroTM ezüst-ion technológiájú bevonattal rendelkezik.

Az ezüst-ionok amennyiben kórokozókkal találkoznak, azokkal reakcióba lépnek, megakadályozva további szaporodásukat. A kórokozók a felületen így nem lesznek képesek sem mutációra sem pedig filmképzésre.

Ezzel elkerülhetőek a különböző fertőzések és a kellemetlen szagok, a maszk mindig* friss és kényelmes marad.

Cikkszám: 23316 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Két rétegű 100% pamut újrafelhasználható maszk amely lélegző puha és egész napos kényelmet nyújt. Rugalmas fülhurkok a tökéletes illeszkedéshez. A mosógépben mosható 40 fokon. Laposan összehajtogatva minden maszk egy egyedi higiéniai táskába csomagolva. 25 maszk/kiskereskedelmi doboz. Kisker doboz Egyesével higiénikus tasakban csomagolva Újrafelhasználható és mosható 40 fokon 2 rétegű 100% pamut a tökéletes légzésért és az egész napos kényelemért.

Go to Top